Kebabish, hvor du kan smage autentiske retter til rimelige priser

Indhold

De fleste kender navnet Kebabish som er centralt beliggende på Vesterbrogade 13 I København V. Restauranten har siden sin spæde start for mere end 13 år siden været stedet, hvor du kan spise autentiske indisk-pakistanske retter. Før Kebabish var der en lille skare af indisk-pakistanske restauranter spredt over hele København, men Kebabish konceptet var og er stadig den dag i dag anderledes. For det er ikke en normal restaurant, det er mere et folkekøkken, hvor du kan komme som du er og spise dig mæt til rimelige priser.

Uanset om du kommer alene eller i en gruppe, så er Kebabish stedet. Retterne er tilpas store til at blive mæt, der er plads både inde og ude og så er der en livlig stemning i hele åbningstiden som starter fra middagstid til sen aften.

Det åbne køkken giver dig mulighed for at se mens din mad bliver tilberedt uanset om du har valgt en Lahori Karahi, Lamb Tika masala eller en Kebabish special burger. Og netop den visuelle indsigt giver dig også en særlig tilknytning til din samlede madoplevelse.

Selvom de fleste retter hos Kebabish stammer fra det indiske-pakistanske køkken, så finder du også både pizzaer, burger og shawarma retter i restauranten. Disse ekstra muligheder gør at der er noget for alle.

Kebabish er stedet hvor venner og familier samles eller den forbi rejsende tager til, for en bid mad. Elsket af turister som har marcheret rundt i den indre by og har brug for fornyet energi og ikke mindst de lokale som har maden herfra som en fast del af deres månedlige madplan.

Og hvis du ikke har muligheden for at komme forbi, så kan udbringningstjenester såsom Wolt, Just-eat med flere, bringe maden hjem til dig.

Vi glæder os til at servere for dig hos Kebabish. Velbekomme.

Scroll to Top