Kontakt Kebabish her

Bestil mad til større arrangementer, julefrokoster eller nytårsfester her.

Autentisk indisk køkken. Lavet med kærlighed, krydret til perfektion.

  • : Vesterbrogade 13, 1620 København V

  • Åbningstider: man-tor :10-00 fredag :10-01 lør-søn :11-01

  • : Vesterbrogade 13, 1620 København V

  • Åbningstider: man-tor :11-24
    Fredag :11-01 Lør :12-01 Søn: 12-24

 Bestil mad til større arrangementer og fester, direkte hos Kebabish.

Vi har mere end 15 års erfaring indenfor catering til både store og små selskaber. 

Catering: Så snart du laver en bestilling hos os. Går vi igang med at forberede din mad. Vi sørger altid for at der vil være mad nok ud fra de antal kuverter du bestiller. 

Afhentning: Du skal selv sørge for afhentning, men vi kan sørge for udbringning, kontakt os nærmere om dette.

Reserver bord: Ved højtider kan vi hos Kebabish have travlt. Derfor anbefaler vi at du kontakter os i god tid. Vi sørger for at have et bord klar til jer.

Julefrokoster og Nytårsfester: Vi kender det alle sammen. Når vi arrangerer en fest, så er der mange ting, der skal være på plads. Hos Kebabish har vi løsninger til at hjælpe dig med at forenkle stressen på dine særlige aftener. Vi har sammensat menuer, til prisvenlige budgetter, hvor dine gæster vil være fuld tilfredse med dit arrangement. Vi har særligt tre menuer, som vi anbefaler, med lækre retter fra start til slut. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os senest dagen forinden og maden vil være klar til dagen efter og kan afhentes efter kl 14.00. Kebabish har serveret mad i over 15 år. Både i restauranten, til udbringning og ikke mindst leveret til store arrangementer rundt omkring i Storkøbenhavn. Vores mange års erfaring, vil hjælpe dig med dit arrangement. Spørg os om alt og vi vil både hjælpe og guide dig bedst muligt. Kontakt os allerede idag.

Andre forespørgelser: Har du andre spørgsmål, er du mere end velkommen til at skrive til Kebabish, vi gør vort bedste for at vende tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Scroll to Top